Pages

Sunday, June 30, 2013

Epic Failed | by Miss T

Dey, tukang edit photo..
Kalau ya pun nak edit gambar kasi hot and sexy sekali pun, janganlah pergi edit sampai orang tu sejibik alien.

Kita tau kaki dia sangat sexy kenapa jadi tegakkkk? 
Cuba perhatikan kaki kiri dia, bahagian pinggul kecil tiba tiba peha besar. Macam kena potong(?)

Kenapa dia orang buat kaki Ali Larter jadi kurus....sangat (?) 
Badan Kate bukan ke gebu, kekejaman mereka telah buatkan badan Kate seperti takde air liur pun yang boleh meleleh. GQ kut! 
Since when Kelly kurus balik? Agak agak lah oiiii! 
Dey, mana tangan kiri Kristen daaaaaaaa. Hilang cam tu je! 
Kepala Melissa jadi terlalu kecil untuk super large body. Super-imposed kaaaa? 
Dia dikenali dengan parut dimuka akibat diserang semasa kecil. Majalah ini bertindak mendelete parut mukanya. Fake Fake Fake. Dia cantik dengan diri dia!! 
Yang ni dah terlebih edit! Muka jadi cam burung merak dah.  
Tak tahu nak cakap apa, tapi awak handsome with or without (?) rambut. Penghinaan untuk kerabat diraja tau! Agak-agak lah majalah ni!! 
Mamat ni memang nampak gagah. Tapi, akan gagah sempurna kalau kau tak terlupa nak mengembangkan lengan kirinya sekali!

P/s: Ni mesti fresh grad ni yang edit gambar! takpun budak internship ni!


post signature

2 comments :

  1. kah kah! dah macam burung merak betul!

    ReplyDelete

Ada idea lagi bagus? Sila curah.